Aşçılık Öğrencileri HORECA Günlerinde

 KİYÜ Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri, HORECA günlerine katıldı.

Aşçılık Öğrencileri HORECA Günlerinde

Gaziantep Metro Market’in gastronomi profesyonelleriyle yeni lezzetleri ve profesyonel müşterilerine sunduğu çözümleri buluşturmak amacıyla Türkiye çapında düzenlediği HORECA günlerine katılan öğrenciler, ünlü İtalyan Şef Danilo Zanna ile tanışma ve aşçılık mesleği hakkında sohbet etme şansına sahip oldular. Bu kapsamda, en hızlı yaprak sarma etkinliğinde Aşçılık Programı öğrencilerinden Arife Semiz ikinciliği kazandı.   

HORECA günlerinde öğrencilere Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Melda Harbalıoğlu ile Aşçılık Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Fethullah Yıldız da eşlik etti.


KİYÜ Meslek Yüksekokulu Müdürü  Doç. Dr. Selahattin Çınar da öğrencilerin meslekleri ile ilgili etkinliklere katılmaları ve kariyerleri ile ilgili konularda uzmanlarından bilgi almaları konusunda, bu tür organizasyonların çok faydalı olduğunu belirtti. 





 

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2016, 23:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner566

banner554

banner558

banner141

banner557

banner568