“Enginar Günleri” başlıyor

Ece Okumuş/İSTANBUL-Bahar aylarının sağlıklı lezzeti enginar, Divan şeflerinin hazırladığı özel menüyle otel ve restoranlarda damaklarda unutulmayacak!

“Enginar Günleri” başlıyor

Divan, bahar aylarının vazgeçilmez lezzeti enginar ile hazırladığı farklı ve özel menüsüyle, nisan ayı boyunca lezzet tutkunlarını “Enginar Günleri”ne bekliyor.

Özel menü Divan İstanbul, Divan İstanbul City, Divan Suites Istanbul G-Plus, Divan Gaziantep, Divan Bursa, Divan Ankara ve Divan Çorlu otellerinin yanı sıra Divan Brasserie Bebek, Divan Brasserie Kalamış, Divan Brasserie Beyoğlu, Divan Pub Erenköy ve Divan Pub Ataşehir’de servis edilecek.

“Enginar Günleri” menüsünün başlangıçlar bölümünde; çam fıstığı ve taze dereotu ile hazırlanan ‘fırınlanmış enginar çorbası’, ‘zeytinyağlı enginar’, parmesan ve limon sirkesi ile zenginleştirilen ‘çiğ enginar salatası’, zeytinyağlı asma yaprağında’ enginar dolması’, çiğ kuşkonmaz, sakız kabağı, salatalık ve limon sirkesi ile servis edilen ‘ızgara enginar ve burrata peyniri’ yer alıyor. Ana yemekler de ise; bebek karides, sarımsak, konkase domates ile hazırlanan ‘enginarlı risotto’, ekşili enginarlı piliç graten, ‘enginarlı kuzu yahnisi’ ve gorgonzola peyniri ve roka ile hazırlanan ‘enginarlı pizza’ sunuluyor. Enginar tutkunları lezzetli ve sağlıklı menüyle baharın tazeliğini ve keyfini çıkartıyor. 

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2018, 19:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner566

banner554

banner558

banner141

banner557

banner568