Minik şefler ‘Mengen Aşçılar Festivali’nde

29 tesisinde ürettiği ürünleriyle, 100’ü aşkın ülkede milyonlarca sofraya ulaşan Barilla, usta şeflerle Down Sendromlu çocukları bir araya getirdi.

Minik şefler ‘Mengen Aşçılar Festivali’nde


Ülkemizdeki yerel tariflerin dünya mutfakları arasında yerini güçlendirmek için Türkiye’nin yanı sıra dünya genelinden onlarca şefin katılımı ile görkemli bir törenle açılan 31. Uluslararası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivali’nde, bu yıl minik şefler de hünerlerini sergiledi.

Aşçılık sanatının bilimsel ve sanatsal yönünün ortaya çıkarıldığı, yerel mutfak kültürlerinin 2 gün boyunca 56 stantta katılımcılarla paylaşıldığı etkinlikte, 56 bin porsiyon yemek ikram edildi. 


Festivalin ilk günü Barilla sponsorluğunda gerçekleştirilen "Mengen Aşçılık ve Turizm Derneği Down Sendromlu Çocuklar Yemek Yarışması"nda minik şefler aile, öğretmenleri ve usta şefler eşliğinde sahne aldı. Minik yetenekler Barilla makarna ve soslarıyla birbirinden lezzetli tarifleri hazırlamak için kıyasıya yarıştı. 



Süreyya Erbayrak


 
banner380

İlgili Galeriler
banner379
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.