Nestle - TEMA Gaziantep'te

Gaziantep Üniversitesi’nde Gaziantep TEMA’nın ev sahipliliğinde güzel bir törende buluştu..

28 Aralık 2015 Pazartesi 21:46

Fıstığım Bol Olsun Gaziantep'te
İlgili Galeriye Git
"2011 yılından bu yana Nestle Damak Çikolataları ve TEMA Vakfının birlikte yürüttüğü ''Fıstığımız Bol Olsun Projesi''nin önemli aşamalarından biri olan “Uzman Aşıcı ve Budamacı Eğitimleri” sonunda sertifika almaya hak kazanan kursiyerler için 28 Aralık Pazartesi Günü Gaziantep Üniversitesi’nde Gaziantep TEMA’nın ev sahipliliğinde güzel bir törende buluştu..


Törene, Gaziantep Vali yardımcısı Turgay Ergin, Nestlé Türkiye Çikolata Grubu Genel Müdürü Oben Akyol ve TEMA Vakfı Genel Müdürü Dr. Barış Karapınar, Prof.Dr. Nazım Şekeroğlu ve Gaziantep TEMA Muharrem Katıoğlu'nun  katılımıyla saat 10.30’da Gaziantep Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Ömer Asım Aksoy Konferans Salonunda gerçekleşti…

Nestlé Türkiye Çikolata Grubu Genel Müdürü Oben Akyol’un


ve TEMA Vakfı Genel Müdürü Dr. Barış Karapınar’ın güne dair konuşmalarının ardından sertifika törenine geçildi.

Dünyanın ilk Antep fıstıklı çikolatası Nestlé DAMAK ile TEMA Vakfı’nın 2011 yılında başlattığı, Antep fıstığı üretiminde verim ve kalitede önemli artış sağlamayı hedefleyen Fıstığımız Bol Olsun Projesi’nde çalışmalar aralıksız sürerken; 2015 yılı için planlanan çalışmalar çerçevesinde bölgedeki kursiyerlere yönelik düzenlenen “Uzman Aşıcı ve Budamacı Eğitimleri” de tamamlanması sonucunda kursiyerlere sertifikaları verildi ve tören son buldu.
Kilis TEMA Cuma Bulut - Esra Karaduman ve Türkiye BİYOP Başkanı Deniz Babacan ve yardımcısı Cemil Demir, Fatma Nur Karabacak ve Kadir Açar ve  Kilis 7 Aralık Üniversitesinden Prof. Dr. Nazım Şekeroğlu' da törene katılanlar arasındaydı...



Bölge çiftlisine katkı sağlayacak böyle etkinliklerin çoğalması temennisi ile… 

“ FISTIĞIMIZ BOL OLSUN” 

"Nestle 'miz Fıstıklı olsun"!






banner380

İlgili Galeriler
banner379
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.